VLM Vlaams-Brabant
Vlaamse Liga voor Mini en Recreatievolleybal
Liefhebberscompetitie 2017 - 2018

Wekelijkse Tijdingen
Nummer 6
4 oktober 2017

VLM mededelingen

Beker DAMES:
De 8 ineschreven damesploegen werden verdeeld in twee reeksen van vier die onder elkaar de kwartfinales spelen. Al deze wedstrijden moeten gespeeld worden voor 28 februari 2018.
De halve finales worden dan gespeeld tussen de winnaar van de eerste reeks en de tweede gerangschikte van de andere reeks.
Gezien het feit dat niet alle ploegen evenveel thuiswedstrijden hebben, heeft hetVLM bestuur beslist tijdens de eerste ronde, de beide ploegen de scheidsrechterdskosten moeten delen. Vanaf de tweede ronde wordt het normale bekerreglement gevolgd.

Deze halve finales worden gespeeld met rechtstreekse uitschakeling; d.w.z. dat er geen heen- en terugwedstrijd is. De halve finales moeten gespeeld zijn uiterlijk op 15 april 2018.
De twee winnaars van de halve finale spelen in april 2018 de bekerfinale.

Beker HEREN:
Bij de heren waren 18 ploegen ingeschreven. De twee finalisten van de vorige beker weden vrijgesteld voor de voorronde. De 16 overblijvende ploegen kregen via loting een tegenstander toegeewezen om een voorronde te spelen met HEEN en TERUG wedstrijden.
Opgelet! Alle wedstrijden dienen gespeeld te worden voor 30 november 2017.
De 1/8ste finale wordt dan gespeeld met de 8 winnaars, de 2 vrijgestelden en de 6 beste verliezers.
Vanaf dan wordt er bij de heren gespeeld met rechtstreekse uitschakeling.

De eerste wedstrijdovereenkomsten werden reeds meegedeeld. Hiernaast vinden jullie zoals gebruikelijk de bekergegevens onder de uitslagen van de gewone competitie.

Clubs laten weten

JONG VOLLEY OPWIJK
Zoek spelers voor het seizoen 2017 - 2018 voor de afdeling HEREN VLM
Heb je interesse stuur een mail naar [email protected] of bel ons via 0476/ 917.413